Moi!, in Groningen

Echt genieten

Noorderzon sinds 2004

Zoekt u een leuke rustige plek met veel ruimte in het mooie Groningen? Dan hoeft u niet verder te zoeken, vertrek naar Minicamping Noorderzon!!

Nog niet in Groningen geweest? Echt een aanrader!

Als een spin in het web van de provincie Groningen bevindt onze camping zich in het gebied Duurswold. Duurswold is een mix van oude en nieuwe natuur, een vogeleldorado en leefgebied van kuddes herefords en blaarkoppen. Door het gebied slingert een oude zandrug (Het Gouden Pad, zie ook de pagina omgeving en uitjes) die destijds de veilige verbinding vormde tussen Groningen en Appingedam, nog steeds te zien in het landschap als het groene lint van Slochteren.

Camping

Camping

Zongewas

Trekkershut

Hapje eten

De minicamping

Of u nu lekker op onze rustige camping wil verblijven met veel ruimte en een spelletje Jeu de Boules, of elke dag leuke fiets/wandel/auto uitstapjes wilt maken alles kan. Een dagje Duitsland naar Borkum of lekker winkelen in Leer of Oldenburg. Zeehonden kijken in Termunterzijl of echt wadlopen in Pieterburen allemaal goed te doen vanuit onze camping.

Een dagje shoppen in Groningen Stad of je vergapen aan alle mooie Herenboerderijen langs het “Gouden Pad” zoals eerder genoemd en verteld in het boek van “Emo’s reis”.

Wordt het een mooie zomer dan is op fietsafstand van Minicamping Noorderzon het Schildmeer. Een prachtig meer van gemiddeld 1 meter 50 diep en 284 hectare groot. Ideaal om te zwemmen, varen en recreëren.

Komt u op de fiets dan is De Internationale Dollardroute een mooie fietsroute van 180 km lang rond de Dollard door Nederland en Duitsland. Deze route voert u ook langs onze camping. In onze trekkershut(ten) is het heerlijk overnachten zodat u de volgende dag uitgerust deze route weer kunt vervolgen.

Tja, Noorderzon kiezen is kiezen wat je wil doen, lekker bezig zijn of rustig genieten van het “Landleven”.

Kijk op onze facebookpagina voor de laatste nieuwtjes en foto's.

Vanaf 1 april tot ongeveer 15 oktober (afhankelijk van het weer, check onze Facebook pagina!) bent u van harte welkom.

Camping

Minicamping Noorderzon    

Eigenaar

Monique de Boer

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0598-372368

Adres

Akkereindenweg tegenover nr. 2
9628 BH, Siddeburen