Minicamping Noorderzon ligt aan de buitenrand van Siddeburen. De camping is rustig gesitueerd naast een bospark.

Uw boodschappen kunt u lopend of met de fiets in Siddeburen doen. U kunt in Siddeburen voor uw boodschappen terecht bij een supermarkt, bakker, slager, bloemenwinkels, kledingwinkels, warenwinkel, snackbars. 

U vind Minicamping Noorderzon midden in de provincie Groningen in het gebied Duurswold. Een gebied met een mix van oude en nieuwe natuur doorkruist met een oude zandrug (het Gouden Pad). "t Roegwold is een uniek natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen en unieke vogels kunt spotten.

 

U kunt rustig een dagje op de camping blijven of een dagje wandelen, fietsen of een auto uitstapje maken. Een dagje  naar Duitsland naar Borkum of winkelen in Leer of Oldenburg, Zeehonden kijken in Termuntenzijl of echt wadlopen in Pieterburen zijn  goed te doen vanuit onze camping.

Ook een bezoek aan de stad Groningen is erg leuk. Appingedam en Delfzijl zijn ook leuk, en goed met de fiets te bereiken.

Tevens zijn er diverse borgen te boeken. Freylemaborg in Slochteren is zeer verassend en zeker een bezoek waard. Ook de tuin achter de borg is mooi om een wandeling in te maken

Bij een mooie zomerdag is het Schildmeer op fietsafstand een goede optie. Het schildmeer is ideaal om te zwemmen, varen, vissen en recreëren.

Bij ons op de camping zijn diverse folders vrij te verkrijgen wat er zoal in de omgeving te doen is of voor u een bezoek waard kan zijn.

Kortom Minicamping Noorderzon is kiezen wat je wilt doen; lekker bezig zijn of rustig genieten.