Moi!, in Groningen

Echt genieten

Noorderzon sinds 2004

Onze camping

Minicamping Noorderzon is een combinatie van een minicamping en een boerencamping met 15 ruime plaatsen en is geschikt voor families, senioren, fietsers, wandelaars, vogelaars, rust en natuurliefhebbers.

Ons terrein ligt midden in de landerijen, daarom kunt u, net als op een boerderijcamping genieten van de natuur en de agrarische activiteiten om u heen. Steeds meer mensen ontdekken de charmes van recre√ęren op het platteland. Kiezen voor de Noorderzon minicamping is kiezen voor Groningse rust, ruimte en genot.

Het gebied heet Duurswold en is een mix van oude en nieuwe natuur, een vogel eldorado en leefgebied van kuddes herefords en blaarkoppen. Door het gebied slingert een oude zandrug (Het Gouden Pad, zie ook de pagina omgeving en uitjes) die destijds de veilige verbinding vormde tussen Groningen en Appingedam, nog steeds te zien in het landschap als het groene lint van Slochteren. Duurswold grenst aan het Schildmeer.

Afbeelding1 
 

Op onze minicamping hebben we een groot veld met 15 ruime kampeerplaatsen alle plekken hebben een mooie groene afscheiding dus privacy genoeg. Alle plekken hebben een eigen stroomaansluiting (10 amp.). Per plek is er voldoende ruimte om uw caravan/tent samen met uw eigen auto te plaatsen. Uiteraard bent u met een camper ook welkom. Natuurlijk is er ook gratis WIFI op uw plek.

Het sanitair is modern en schoon. Het gebruik ervan is bij de prijs inbegrepen, want we houden niet van (muntjes)automaten. Voor de dames en heren zijn er ieder twee toiletten, er zijn drie douches en 3 wastafels. Voor de afwas is er een aparte afwasplaats aangelegd. Tevens natuurlijk de mogelijkheid voor het ledigen van uw chemisch toilet.

Diverse fiets- en wandelroutes hebben wij voor u beschikbaar. Waaronder het "toeren langs herenboeren". Een mooie route die u o.a. langs de Fraeylemaborg, Schildmeer, Zuivelboerderij Den Hartogh, Landwinkel Meinardi, De Boerenslak en Boerderijcaf√© Mausel brengt. Ook is er vollop lectuur aanwezig zodat u rustig op de camping van o.a. het "landleven" kunt genieten. 

Camping

Minicamping Noorderzon    

Eigenaar

Monique de Boer

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0598-372368

Adres

Akkereindenweg tegenover nr. 2
9628 BH, Siddeburen